Hailey i-a insuflat pasiunea pentru modă și soțului ei, iar Justin Bieber a devenit imaginea unui brand celebru de haine. Biebs a pozat pentru cea mai nouă colecție Balenciaga, iar fotografiile de campanie au apărut deja pe Instagram-ul lui. 

Justin Bieber a călătorit în Europa, în urmă cu o lună, iar scopul vizitei lui a fost dezvăluit abia acum. Biebs a îmbinat utilul cu plăcutul și, între plimbările prin Paris cu soția lui și întâlnirea cu președintele Franței și soția lui, cântărețul a făcut o ședință foto pentru brand-ul Balenciaga. Justin este imaginea celei mai noi colecții a brand-ului, iar piesele pe care le-a purtat la shooting le-au atras atenția pasionaților de fashion. Justin apare în fotografia pe care a postat-o pe feed-ul lui îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri, o jachetă oversized, tricou simplu, o geantă neagră și pantofi sport. 

Cântărețul este singurul bărbat din noua campanie Balenciaga, iar fanilor lui le-a plăcut la nebunie să îl vadă în ipostaza de model. Nu este pentru prima dată când Bieber cocheteaza cu modelling-ul. În trecut a mai pozat pentru Calvin Klein.