Cu siguranță, Jennifer Lopez și Maluma au avut unul dintre cele mai controversate momente de pe scena American Music Awards. Artiștii au făcut un show de zile mari, iar JLo a simțit că acum este timpul să le mulțumească fanilor pentru suport.

Colaborarea dintre Maluma și Jennifer Lopez a fost una dintre cele mai așteptate piese de anul acesta. Având în vedere milioanele de vizualizări de pe Youtube și videoclipul caliente, putem spune că a meritat așteptarea. Fanii celor doi le-au apreciat munca, iar asta i-a adus pe scena American Music Awards de anul acesta. Perfecționistă din fire, Jennifer Lopez a vrut să pună în scenă o parte din videoclipurile ei, așa că l-a luat pe Maluma și a făcut spectacol.

Mișcările lascive de dans ale artistei au atras mii de aprecieri, iar momentul a fost mega distribuit în online. Artista apreciază faptul că fanii sunt alături de ea și și-a făcut timp să discute cu ei despre asta la prima oră a dimineții. Din peisaj nu avea cum să lipsească cafeaua.

”Bună dimineața! M-am uitat pe social media și am văzut foarte multe postări despre momentul de la American Music Awards. Asta nu poate decât să ma bucure. Vă iubesc foarte mult! V-a plăcut noua versiune a piesei ”Pa'Ti”? Am lucrat cu o tipă foarte talentată, Megan care a făcut o versiune și pentru ”Love don't cost a thing”. Nu îmi vine că cred că v-a plăcut atât de mult!”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)