Dacă nu ea, atunci cine? Alexandra Stan și-a obișnuit urmăritorii cu poze sexy, iar acum, când experimentează statutul de burlăciță, artista este mai provocatoare ca niciodată.

La sfârșitul lunii trecute, Alexandra Stan s-a izolat în Târgu Mureș alături de partenerul ei, Bogdan Drăghici. Oricât de fericită părea alături de partenerul ei, Alexandra nu a stat prea mult timp alături de el. Artista a pus capăt relației și și-a asumat asta în mod public, pe Instagram.

Alexandra a postat o scrisoare emoționantă și romantică prin care a vrut să le arate tuturor cât de mult a apreciat perioada petrecută alături de Bogdan. ”Dragă Riki, mă bucur că te-am cunoscut! A fost o plăcere să stau alături de tine în ultimele luni! Îmi va fi dor de tot...deja îmi este.”

Acum, de când este singură, Alexandra Stan profită de Instagram și își răsfață urmăritorii cu cele mai hot imagini. Artista a postat o serie de Insta stories cu mai multe imagini, probabil o selecție instanee care se află pe lista ei de preferate. De departe, cea care a fost pe placul fanilor a fost cea în care Alexandra s-a pozat în pat, fără sutien, mai provocatoare ca niciodată. 

Well played, Alexandra!