It’s happening! Una dintre cele mai speculate despărțiri a ajuns să fie oficială. Kim și Kanye West au decis că nu mai are sens să formeze un cuplu, așa că miliardara nu a stat prea mult pe gânduri și a depus actele de divorț.

Încă de anul trecut, surse apropiate cuplului Kim-Kanye speculau producerea rupturii dintre cei doi. Chiar dacă nu au declarat nimic oficial până acum, se pare că ceea ce a convins-o pe Kim să îi spună adio lui Kanye a fost chiar comportamentul lui bipolar din cadrul campaniei electorale din State. Potrivit apropriaților, Kim a făcut tot posibilul să îndrepte lucrurile și să nu afecteze imaginea familiei, dar se pare că atitudinea rapperului nu a fost deloc una cooperantă.

Săptămâna trecută, Kanye și-a luat majoritatea lucrurilor din casa în care locuia cu Kim, iar asta a convins-o pe miliardară că nu mai este cale de întoarcere și că singura soluție este divorțul oficial. Kim a depus actele de divorț și vrea să pună punct mariajul de 7 ani cu rapperul. Kim nu se mulțumește deloc cu puțin, așa că miliardara vrea custodie deplină asupra celor patru copii.