Anul 2020 se apropie de final, iar topurile au început deja să își afișeze premianții. Chiar dacă a fost un an mai greu pentru artiști, aceștia au început să culeagă laudele muncii lor.

Pe Spotify lucrurile încep să se clarifice. Artiștii au lansat piese și albume și au avut toată speranța că vor urca pe cele mai bune poziții din topuri. Majoritatea fanilor ascultă muzica pe Spotify, așa că topul de acum nu este foarte surprinzător. Ariana Grande a spart gheața și este singura artistă prezentă în topul primelor zeci poziții dominate de bărbați. Cu 20 de miliarde de ascultări, Ariana s-a clasat pe locul 5, iar pe locul 4 îl găsim pe Eminem, la o diferență de 100 de milioane față de Ariana.

Pe podium, mai exact pe locul 3 îl găsim pe Post Malone cu 21 de miliarde de ascultări, iar pe locul doi, ceva mai bine la capitolul cifre se află romanticul incurabil, Ed Sheeran. Surprinzător sau nu, răsfățatul Spotify-ului din toate timpurile este Drake. Rapperul are aproape 35 de miliarde de ascultări pe Spotify și nu are de gând să se oprească aici. Artistul este urmărit de 50 de milioane de fani și are 56 de milioane de ascultători lunar.

Oare este ”God's plan”?