Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că milioane de femei o au ca model pe Kim Kardashian. Fie ca se inspiră din stilul ei vestimentar, fie ca adoptă makeup-ul ei, Kim Kardashian a devenit un trendsetter la nivel mondial. 

Kim Kardashian și familia ei sunt unul dintre cele mai puternice business-uri din lume. Familia Kardashian are sute de milioane de urmăritori și este una dintre cele mai urmărite prezențe din online. Succesul pe care îl au le-a adus miliarde în conturi, iar fanii par cuceriți de fiecare produs care poartă semnătura lui Kim, Kylie, Khloe, Kourtney sau Kendall.

Nimeni nu neagă că famila Kardashian este un fenomen, însă unii fani nu au limite. Chaly, un model din Londra a șocat Instagramul cu imaginile postate de ea. Urmăritorii ei au fost șocați să vadă asemănarea izbitoare dintre ea și soția lui Kim Kardashian. Charly a ajuns și în paginile publicației Daily Star, acolo unde a recunoscut că a cheltuit 1 milion de dolari pe operații estetice. Modelul a spus că nu a avut nevoie de intervenții prea mari pentru că deja avea trăsături comune cu cele ale lui Kim Kardashian. 

Charly o studiază atent pe idolul ei, Kim Kardashian, iar în imaginile de pe Instagram se poate observa cum aceasta încearcă să reproducă 1:1 aparițiile miliardarei, de la ținute și până la peruci.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chaly D.N (@chalydn)