Maluma a luat o pauză de la turneu și de la evenimente și a decis să își reîncarce bateriile. După mulți ani de muncă și program haotic, Pretty Boy a reușit să plece într-o vacanță alături de toată familia sa.

Maluma are o conexiune specială cu familia lui. Artista și-a ales numele de scenă pornind de la inițialele mamei, tatălui și surorii sale, așa că se explică de ce i-a purtat atât de mult noroc. Acum, după ce a încheiat „Papi Juacho Tour” cu un concert în Medellin, artistul a simțit că este timpul să mulțumească familiei pentru tot.

Papi Juacho a decis să îmbine utilul cu plăcutul, așa ca și-a luat familia și au zburat cu toții cu avionul privat al artistul la mii de kilometri distanță. Deși nu le-a spus fanilor care este, de fapt locația, din postările de pe Instagram se poate observa cât de bine se distrează. Și cum trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului, doza de energie și amuzament vine de la bunicii lui Maluma.

Deși nu a precizat nimic de iubita lui, cu siguranța și Susana Gomez este în vacanță alături de Maluma. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, dar Papi Juacho nu se grăbește să se căsătorească. 

„Nu știu dacă vreau să mă căsătoresc vreodată, trebuie să fiu sincer. Mama mea și-ar dori, cu siguranță, să mă însor. Oricum, dacă mă voi căsători vreodată, vreau să fac totul ca un ritual. Nu vreau o petrecere mare, să mă căsătoresc în fața a sute de oameni. Nu știu, poate voi merge pe o insulă, alături de familie și prieteni.”, a spus artistul în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)