Zayn și Gigi Hadid au fost #FamilyGoals de atât de multe ori de când sunt părinți, încât nu știm care a fost cel mai emoționant moment oferit de ei și fetița lor. Acum, cei doi părinți au dus lucrurile la un alt nivel și i-au cumpărat micuței Khai un accesoriu asemănător cu cel pe care-l poartă ei. 

După ce și-au făcut tatuaje cu numele fiicei lor scris în limba arabă, Zayn și Gigi Hadid i-au cumpărat micuței lor o brățară la fel ca acelea pe care le poartă ei. Gigi Hadid a postat pe stories o poză în care se vede mânuța micuței Khai, care poartă o brățară cu numele ei. Detaliul pe care l-au remarcat cei care o urmăresc pe Gigi pe Instagram este pandantivul cu Ochiul lui Allah, un simbol din cultura musulmană. Atât modelul, cât și Zayn poartă brățări cu același simbol, iar acum i-au cumpărat și fetiței lor una asortată. 

Dincolo de simbol, numele este o altă trăsătură pe care fanii au remarcat-o. Micuța Khai poartă numele inscripționat pe brățată, în timp ce părinții ei și l-au tatuat pe mână. Zayn și-a făcut tatuajul pe încheietură, în timp ce Gigi Hadid a ales să și-l scrie undeva pe antebraț.