Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și una dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Înainte de a fi cunoscută publicului, Mira și-a început cariera sub un nume un pic mai ciudat.

Mira sau Aria așa cum s-a lansat a evoluat în câțiva ani cât alții într-o carieră. Înainte de a avea mii de fani, artista a început să facă pași pe drumul succesului cu numele de scenă Aria. Asta se întâmpla atunci când Mira era elevă la Colegiul Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu. Au trecut ani buni de atunci și multe s-au schimbat!

Artista are la activ zeci de piese care au ajuns la inimile fanilor, drept dovadă fiind milioanele de vizualizări pe care aceasta le are pe canalul de Youtube. Mira are o relație extrem de apropiată cu fanii ei și le povestește mereu episoade din viața ei. De data asta, Mira și-a deschis sufletul și a vorbit despre un subiect pe care nu l-a mai abordat niciodată: divorțul părinților ei.

”Cred că aveam vreo 5 ani când s-au despărțit. Da, nu este plăcut pentru că normal că îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine, să fie amândoi, să-i văd pe amândoi împreună, că se iubesc, cum vedeam la ceilalți copii/părinți. Atunci nu înțelegeam, că eram prea micuță, dar acum n-aș fi vrut ca părinții mei să fie împreună, nefericiți. Era, normal că era greu, dar eu tot veselă eram. Mi-a plăcut că mama muncea foartea mult, ea mergea la cântări, mă uitam la ea cum cânta. De acolo mi-am luat eu energia asta, să cânt și eu și să fac ce face ea.”, a declarat Mira, în cadrul unei emisiuni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)