Christine Quinn, excentrica vedetă din „Selling sunset” nu traversează cea mai pașnică relație cu fanii ei. Cei care o umăresc pe aceasta în mediul online susțin că diva s-a prefăcut că este însărcinată de dragul audiențelor. Războinică din fire, Christine nu a lăsat conflictul să se stingă de la sine, ci a avut un mesaj tranșant pentru toți răutăcioșii.

În luna mai a acestui an, Christine Quinn a devenit mămică pentru prima dată, iar momentul venirii pe lume a băiețelului ei este prezent și în show-ul „Selling sunset”. Acum, după ce s-a difuzat momentul respectiv, fanii au început să creadă că totul a fost făcut doar pentru a crea suspans și că frumoasa blondă nu a fost niciodată însărcinată. 

Supărată de întreg valul de reacții care circulă în online, Christine a fost destul de dură cu fanii ei și le-a transmis un mesaj nu tocmai prietenos. „Pentru toți cei care credeți că nu am fost însărcinată și în realitate, vă rog să mergeți la postările mele de pe Instagram. Apoi să vă cereți scuze. Astfel de afirmații chiar dor.”, a scris vedeta pe Twitter.

Sezonul patru din „Selling sunset” s-a lansat recent pe Netflix și este genul de reality show care urmărește activitatea unei agenții imobiliare de lux din Hollywood, deținută de doi frați gemeni. Proprietarii și agentele angajate fac tranzacții cu locuințe de zeci de milioane de dolari, așa că invidia, răutățile și drama sunt la ordinea zilei.