Delia nu ratează nicio ocazie să se afișeze în costum de baie atunci când se află în vacanță și pe bună dreptate, pentru că are ce arăta! Artista arată impecabil la 39 de ani, iar acest lucru îi face pe mulți să o bănuiască de intervenții estetice.

Delia a postat pe Instagram fotografii cu ea în costum de baie, din cea mai recentă vacanță în Maldive. Toate bune și frumoase, până când a apărut un articol care susținea că Delia și-a făcut implant de silicon în posterior. Artista a taxat dur fake news-ul și a ținut să lămurească cum stau lucrurile, de fapt. Delia a explicat că formele ei se datorează sportului și a postat câteva imagini comparative, în care se vede clar diferența între un posterior făcut la sală și unul făcut în cabinetul medicului estetician. În primul caz, se vede că și musculatura picioarelor este definită, nu numai posteriorul, așa cum este și la Delia.

Artista face sport constant și are chiar și acasă o mini-sală de fitness. Atunci când nu aleargă în parc, face antrenamente de pe YouTube și nu de puține ori le-a arătat și fanilor ei ce fel de exerciții o ajută să se mențină în formă.