Ai grijă când apeși butonul de follow! Asta le poate spune Delia fanilor ei care sunt tentați să urmărească conturi false de Facebook. Recent, artista a tras un semnal de alarmă în online și a fost șocată să vadă ce anunțuri fac paginile false în numele ei.

Când ai notorietatea Deliei este imposibil să nu ai și câteva conturi false pe Facebook. Chiar dacă legislația a reglementat pedepse în cazul unor asemenea situații, asta nu înseamnă că ele nu sunt prezente în online. Delia este una dintre cele mai recente victime ale fenomenului fake account. 

Paginile false create în numele Deliei au postate mesaje care par a fi departe de stilul artistei. The fake one s-a oferit să ofere pe Facebook 50.000 de euro celor care fac față cu brio provocărilor lansate în online. Conturile false au ajuns și în atenția Deliei care a tras un semnal de alarmă pe Instagram, spunând că nu ai cum să crezi așa ceva în cazul ei.

Delia nu este la primul incident de acest fel. La începutul anului trecut, artista a fost victima fenomenului deepfake, iar fața ei a apărut într-un filmuleț menit să îi strice reputația.