Aplicația care amenința să detroneze WhatsApp a dat fail în weekend, iar milioane de oameni care și-o descărcaseră s-au trezit că nu o pot folosi. 

Signal, aplicația care părea alternativa cea mai sigură și mai la îndemână pentru whatsApp, a picat weekend-ul acesta, din cauza numărului mare de utilizatori. Milioane de oameni au migrat către Signal, după ce WhatsApp a făcut câteva modificări privind setările de confidențialitate, așa încât datele utilizatorilor să fie partajate și către Facebook și Instagram. Vestea i-a nemulțumit pe cei care folosesc WhatsApp ca modalitate de comunicare, așa că mulți dintre ei și-au făcut cont pe Signal. Până și Elon Musk, fondatorul Tesla și cel mai bogat om din lume, a îndemnat oamenii să facă trecerea către Signal. 

Și se pare că mulți au făcut-o, din moment ce aplicația a picat în weekend, din cauză că a fost supra-solicitată. La o zi după ce a dat erori, reprezentanții companiei au anunțat că au rezolvat problemele tehnice, dar că ar mai putea să apară erori în unele chat-uri, din cauza întreruperii temporare. Acestea nu vor afecta securitatea aplicației și urmează să fie rezolvate la următorul update.