Katy Perry și Orlando Bloom sunt niște părinți fericiți. Micuța lor crește pe zi ce trece și se bucură din plin de ea. Pentru prima dată, Katy și Orlando au fost surprinși de către paparazzi în parc, iar pozele au făcut înconjurul internetului, mai ales că se vede fața lui Daisy Dove.

Katy Perry este un paradox. Dacă înainte de a o naște pe fetița ei nu știa nici ce nume să îi dea, ei bine, acum, artista este o mămică grijulie și deja a gândit multe planuri pentru Daisy Dove. Pentru Daisy, părinții au pregătit un viitor în Marea Britanie. Katy crede că dacă micuța ei va crește cu valorile britanice, va fi mult mai aproape de perfecțiune.

Perry nu își face publice planurile pentru fetița ei pentru prima dată. La începutul anului, artista declara într-un live pe Instagram: ”Voi fi corectă, strictă și amuzantă. Vreau ca lucrurile să fie bine făcute și vreau să creez un mediu pașnic pentru micuță. Iar pentru asta e nevoie de puțin matriarhat.”

„Ești responsabil pentru bunăstarea cuiva care nici măcar nu își poate ține capul. Este o schimbare reală și nu mai ești numărul 1 pe foaia de apel. Și este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Tot ceea ce ar trebui să dispară, se estompează și apare un echilibru. Îmi place să trăiesc mai mult în lumea reală pentru moment.”, a declarat Katy pentru Variety.