Încet, dar cu pași siguri, Smiley și Gina Pistol au toate șansele să fure de la Gigi Hadid titlul de cei mai secretoși părinți. Cei doi au botezat-o recent pe Josephine, iar Smiley nu a mai rezistat și a arătat pentru prima dată chipul micuței.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Micuța Josephine crește pe zi ce trece, iar momentele pe care cei doi părinți le petrec alături de ea sunt unice. Smiley se emoționează de fiecare dată când vorbește de Josephine Maria și recunoaște că este slăbiciunea lui, în sensul bun al cuvântului. Gina și Smiley au botezat-o pe micuță, iar evenimentul a fost unul retrâns, așa cum și-au dorit cei doi. Pe lista invitațiilor s-au aflat Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea, dar și alții. 

Cod roșu de iubire! Smiley și Gina au cucerit Instagram-ul cu pozele de la botez. 100.000 de oameni au dat like

Fanii lui Smiley, dar și ai Ginei sunt extrem de nerăbdători să vadă chipul celei mici, așa că Smiley le-a făcut o surpriză și le-a prezentat-o pe Josephine. Artistul a făcut o poză de familie și a încărcat-o în celebra aplicație Voila, iar internauții au avut șansa să vadă versiunea animată a lui Smiley, a Ginei, dar și a lui Josephine.

Cu cine seamănă?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)