Gusturile nu se discută, dar este clar că vice-președintele Americii, Kamala Harris are gusturi bune. Kamala a urmat exemplul lui Obama și a făcut public playlistul ei. 

Norocos este cel care ajunge în atenția Kamalei Harris. Băieții de la BTS se pot lăuda că au intrat în grațiile lui Harris și pe bună dreptate. BTS este una dintre cele mai bune trupe k-pop, iar munca lor este apreciate de sute de milioane de fani. Băieții bifează record după record, așa că nu este de mirare că au ajuns să fie urmăriți pe Twitter de către Kamala Harris. 

Nu doar că se bucură de follow-ul ei, dar se pare că vice-președintele Americii are una dintre piesele BTS în playlistul ei. Piesa ei preferată? ”Boy with luv” pe care BTS a lansat-o în colaborare cu Halsey în vara anului 2019. Piesa este o continuare a piesei "Boy In Luv", lansată de simpaticii coreeni în 2014, și face parte de pe albumul "Map of the Soul: Persona".

Videoclipul plin de culoare a cucerit Youtube-ul și a stabilit un nou record: 74,6 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare, depășind recordul stabilit anterior de Blackpink pentru "Kill This Love", care a avut 56,7 milioane de vizionări într-o zi și "Thank U, Next", al Arianei Grande, cu 55,4 milioane de views într-o singură zi. "Boy With Luv" este, de asemenea, cel mai rapid videoclip care atinge pragul de 100 de milioane de vizualizări, în mai puțin de 2 zile.