Billie Eilish își uimește fanii pe zi ce trece. După ce și-a făcut recent debutul pe TikTok, artista și-a făcut curaj și a călcat pragul salonului de tatuat.

Fanii lui Billie Eilish s-au întrebat mult timp dacă artista are sau nu tatuaje. Billie a avut multe apariții care i-a indus în eroare pe urmăritorii ei, dar se pare că mereu a optat pentru tatuaje temporare. Asta până acum. Billie a acordat un interviu celor de la Vanity Fair în care a vorbit deschis despre mai multe subiecte, printre care și tatuajele.

Dacă acum câțiva ani, într-un interviu acordat aceleiași publicații, Billie nu era încântată idea tatuajelor, între timp, artista și-a făcut primul ei desen permanent. Eilish s-a ținut de promisiunea din trecut în care a spus că dacă și-ar face vreodată tatuaj ar alege un loc în care nu ar fi foarte vizibil și chiar asta s-a întâmplat. 

Artista nu le-a arătat fanilor tatuajul ei, iar asta a creat un suspans și mai mare. La cât de misterioasă o știm pe Billie, dezvăluirea primului ei desen permanent nu se va întâmpla prea curând.