Fanii nu au trecut peste episodul în care Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh și cu Lino Golden. Artiștii aveau atâtea în comun, iar după marele scandal, Mario a rămas cu câteva lucruri pe care nu le poate șterge pur și simplu cu buretele.

Dacă în cazul scandalului, Alex Velea a fost primul care a luat cuvântul și și-a asumat postarea unui vlog pe Youtube, acum a venit rândul lui Mario să fie transparent și să lămurească una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor. Iubitul Alexiei Eram a fost de multe ori întrebat ce va face cu tatuajul ”Golden Boy”, așa că a decis să facă un vlog pe canalul lui de Youtube pe această temă.

Alexia, tu ce zici de asta? Mario Fresh și-a șters toate postările de pe Instagram. Care a fost motivul?

”Este un tatuaj foarte important. Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit în viața mea, dar mă reprezintă în continuare. De când sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy și de asta nu va dispărea niciodată de pe mâna mea.”, a spus Mario în vlogul de pe Youtube.

Mario Fresh a declarat în nenumărate rânduri că îi va fi mereu recunoscător lui Alex Velea pentru tot ceea ce a făcut și că va rămâne mereu un Golden Boy. Chiar și după ce a părăsit marea familiei Golden Boy Society, Mario și-a păstrat același nume pe Instagram (@goldenboymario).