Atunci când Selly își propune ceva, nu se lasă până nu își duce planul la bun sfârșit. Vloggerul este implicat în diverse activități, iar acum a făcut marele anunț: vrea să doneze 100.000 de euro pentru educație.

Selly este unul dintre tinerii care crede și care pune umărul la schimbare. Vloggerul este cunoscut pentru activitățile lui din domeniul educației, pentru reforma pe care a propus-o și nu numai. Acum, Andrei Șelaru vrea să contribuie consistent la acest domeniul atât de precar și este dispus să ofere 100.000 de euro pentru educație.

Banii vor fi donați dacă Selly va câștiga procesul pe care îl are cu un post de televiziune care i-a denigrat imaginea și care a propagat fake news despre el. ”Nu m-am băgat în acest proces ca să mă îmbogățesc eu. De aia și donez banii pe care îi voi câștiga, dacă îi voi câștiga. Nu vreau să rămân cu niciun leu în buzunar după procesul ăsta, vreau să îi donez către educație. Nu știu încă unde voi dona acești bani. Până voi câștiga eu procesul vor mai trece 2-3 ani. O să mă documentez să vad unde este cel mai bine să donez acești bani ca să dea rezultate.”

Poți vedea aici tot ce își propune Selly: