Emaa, vocea momentului din muzica românească a pregătit ceva beton. Cea mai nouă piesă a ei, ”Zburătorul”, se aude în varianta live act pe ZU TV, duminică și luni. 

La două săptămâni de când a lansat piesa ”Zburătorul”, Emaa vine cu o versiune mai puternică și mai emoționantă a ei. A cântat piesa live și a filmat momentul, iar tu îl vezi în premieră absolută pe ZU TV. Așadar, duminică și luni, stai cu ochii pe ZU TV să auzi cum sună ”Zburătorul” live. Clipul live act se vede în premieră pe ZU și, crede-ne pe cuvânt, nu vrei să ratezi așa ceva! 

Emaa a fost mult timp vocea din spatele unor hituri, până a decis să facă pasul în față și să iasă la rampă. Și bine a făcut! A cântat pe piesele lui Deliric, iar anul trecut a colaborat cu The Motans pentru melodia ”Insula”. A prins curaj, iar la finalul lui 2020 a lansat primul ei album din carieră, ”Macii înfloresc iarna”. Prima piesă pe care a promovat-o cu videoclip a fost ”Zburătorul”, iar acum a înregistrat versiunea live, pe care o poți asculta în premieră live doar pe ZU TV. Be there!