Roxen trebuia să reprezinte România la ediția Eurovision de anul acesta, dar pandemia a stricat planurile organizatorilor. Până anul viitor când Roxen va avea din ocazia de a cânta pe scena concursului, aceasta a pregătit o altă surpriză pentru fani.

Roxen merge la sigur și bifează o colaborare care ar putea să îi poarte noroc. Alexander Rybak a reprezentat Norvegia în 2009 și a câștigat marea competiție. Acum, Alexander și Roxen colaborează pentru piesa ”Wonderland”, iar aceasta nu poate fi decât un mare plus pentru artistă.

Roxen a urmat exemplul celor de la The Motans și a lansat, în primă fază piesa doar pentru radio, urmând ca pe 27 noiembrie să fie lansată pe toate platformele de streaming. Piesa se bucură deja și de un videoclip pe care fanii îl pot în curând. 

”Începând de mâine o să puteți auzi în exclusivitate la radio noua mea piesă.🤩 Așa că vă dau un task⚡️ Mâine stați cu ochii pe profilul meu, găsiți radioul, dați shazam și aflați cine e invitatul surpriză.🤘🏼🤗”, a scris Roxen pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROXEN (@isroxen)