Ariana Grande doar ce a lansat albumul ”Positions” și deja a cucerit cam tot ce se putea. Acum, prințesa pop are un alt as în mânecă și se pare că pregătește o colaborare la care nimeni nu se aștepta.

Ariana Grande face ce face și cucerește toate topurile. Artista și-a gândit deja planul de atac pentru următoarea perioadă și, în timp ce piesele de pe albumul ”Positions” merg foarte bine, Ari s-a gândit deja la viitoarea colegă alături de care va lansa o nouă piesă.

În presa internațională circulă zvonul că Ariana și Demi Lovato vor lansa prima lor piesă împreună și se pare că presupunerile au fost alimentate chiar de către Demi. Artista a pregătit un documentar special pentru fani și a recunoscut că anul acesta va fi unul foarte productiv în materie de muzică.

Demi a urcat pe Instagram un videoclip în care se afla în studioul de înregistrări alături de descrierea ”lucrând la o piesă pentru o prietenă”, iar fanii s-au gândit imediat la Ariana Grande, mai ales că cele două dive au fost prietene foarte bune în trecut. 

”Îmi place că am o astfel de prietenie cu Ariana Grande. Într-o industrie în care suntem într-o continuă competiție, să găsești o astfel de conexiune este dificil”, declara în 2020 Demi într-un interviu pentru Harper’s Bazaar.