Sore și Erin sunt mother and daughter goals. Cele două au o relație specială și se pare că micuța Erin a moștenit talentul de la mama ei.

Sore are toate motivele din lume să fie o mamă fericită. Micuța Erin îi dă mereu energia de care are nevoie, iar videoclipurile postate cu ea topesc mereu inimile fanilor. Erin se pare că îi calcă pe urme mamei ei, iar asta o face pe Sore să fie cea mai mândră mămică.

Artista a susținut primul concert după perioada de pandemie, iar surpriza pentru ea și pentru fani a venit din partea micuței ei. Erin a urcat pe scenă alături de mama sa și, chiar dacă avea emoții, a primit mii de aplauze pentru faptul că s-a aflat pentru prima data pe scenă.

Sore și-a găsit cu greu cuvintele pentru a descrie ce a simțit în acel moment. "Nu am să uit seara asta 🥺♥️ pentru prima dată, duet cu Erin, pe scenă. Sunt atât de mândră de tine, puiule ♥️ emoțiile au fost imense, atât ale ei cât și ale mele, am văzut-o cum a urmărit întreg concertul, cuminte, cum abia aștepta momentul ei pe scenă. Și a strălucit 💛 🥂 to many more, my love ❤️ #jumătate.", a scris artista pe Instagram.