Fetița lui Gigi Hadid și a lui Zayn Malik este cel mai protejat bebeluș din întreaga lume. Părinții nu i-au arătat până acum chipul, dar, totuși fac progrese. Primul pas? Numele fetiței.

Instagramul a luat-o razna. Gigi Hadid a răspuns uneia dintre cele mai mari curiozităție ale fanilor. Modelul a devzăluit numele fetiței, dar nu oricum. Iubita lui Zayn și-a modificat informațiile din profilul de Instagram și a scris ”khai’s mom”. Cei atenți la detalii au sesizat imediat schimbarea și au ajuns la concluzia că pe micuță o cheamă Khai.

Anul acesta, cuplul Zayn - Gigi sunt din ce în ce mai buni la plasat indicii în online referitoare la viața lor. Recent,  Zayn Malik a lansat albumul ”Nobody is listening”, iar fanii vigilenți au început imediat să decodeze versurile pieselor. Una dintre piesele care au ridicat semne de întrebare este ”When Love’s Around”. La un moment dat, Zayn cântă: ”But I need you in my life/ Yeah, you could be my wifе for real” ( Am nevoie de tine în viața mea/ Ai putea fi soția mea). 

Fanii celor doi sunt de părere că artistul pregătește marele moment și că anul acesta cu siguranță vor bate clopote de nuntă pentru ei. Momentan, nici Zayn nici Gigi nu au dat de înțeles că se grăbesc să facă acest pas. Cei doi se bucură de micuța lor și se pare că viața de părinți le priește din plin.