Angelina Jolie este mereu o prezență pretioasă pe red carpet. Recent, fosta soție a lui Brad Pitt a mers la premiera filmului ”The Eternals” și a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect. Singurele care i-au pus bețe-n roate au fost extensiile. Aceastea au părut foarte ieftine, dar și foarte prost aplicate. Pentru hair styling Angie a primit un ”așa nu”, iar momentul este deja viral pe internet.

Duminică, la Festivalul de Film de la Roma, Angelina Jolie a acaparat toate privirile, doar că de data asta nu tocmai pozitiv. Angie a mers la premiera filmului ”The Eternals” și a ales să poarte o rochie semnată de Versace pe care, din păcate, aproape că n-a observat-o nimeni. Asta pentru că Angelina chiar a apelat la persoana greșită pentru a-i pune extensii de păr. Adaosul de păr nu s-a potrivit deloc cu nuanța ei naturală de păr și a fost aplicat greșit. Fanii au început o întreagă dezbatere pe Twitter, acolo unde reacțiile au fost unanime. ”Oare să fi fost hair stylistul lui Jennifer Aniston?”, ”Cum să o lași pe Angelina la eveniment să apară așa?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

New couple?! The Weeknd a scos-o pe Angelina Jolie la o cină romantică. Cum au fost surprinși cei doi

La sfârșitul lunii august, Angelina și-a făcut pentru prima dată cont de Instagram și, ironia sorții a fost că aceasta a depășit-o pe Jennifer Aniston, fosta iubită a lui Brad. Actrița din ”Friends” deținea pâna la acel moment recordul pentru cei mai mulți urmăritori obținuți într-un timp scurt. Angie nu și-a făcut cont pentru a fi influnceră sau pentru a postat imagini din intimitate, ci pentru a transmite un mesaj extrem de important legat de situația femeilor musulmane. ”Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescentă din Afganistan. În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Așa că am venit pe Instagram pentru a împărtăși poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile fundamentale ale omului.”, a scris actrița pe Instagram la la sfârșitul lui august.

sursa foto: PageSix