J Balvin și iubita sa, modelul Valentina Ferrer, așteaptă primul lor copil. Cei doi au pozat pentru coperta revistei Vogue Mexico și astfel au dat vestea cea mare. Artistul a dezvăluit în interviul acordat publicației că timpul petrecut în carantină cu iubita sa a fost perfect pentru a se gândi să-și mărească familia. Viitoarea mămică a fost Miss Argentina, la un moment dat, iar acum a decis că este momentul perfect să lase pe planul al doilea cariera de model și să se concentreze asupra vieții de familie. 

Cum a primit vestea viitorul tătic? Valentina a povestit în același interviu că a făcut trei teste de sarcină, pentru a se convinge că într-adevăr va fi mămică. Atunci când i-a dat vestea viitorului tătic, lucrurile au luat-o razna de tot: ”Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am dat vestea față în față, dar așa a reacționat”, a povestit Valentina pentru revista Vogue. Cei doi au planuri mari, iar Valentina a anunțat în trecut că își dorește o familie mare, cu trei sau patru copii. Guys, take it easy, ok?

#CoupleGoals. Cine este Valentina Ferrer, iubita lui J Balvin? Cei doi vor deveni părinți în curând

Balvin și Valentina s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la filmările videoclipului ”Sigo Extrañándote”, al lui Balvin. Ea este model și fostă Miss Argentina și cochetează și cu cariera de actriță. Are un rol în ”Betty en NY”, iar cei care o admiră o pot urmări și acolo. Frumoasa de origine argentiniană mai are puțin până când va deveni mămică pentru prima oară, iar pozele cu burtica au apărut în exclusivitate în Vogue Mexico. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)