Deși sunt împreună de 17 ani, Enrique Iglesias și fosta tenismenă Anna Kournikova se iubesc la fel ca în prima zi. Mai mult, de când au devenit părinți de gemeni, cei doi se simt mai atrași unul de altul și au parte de sex mai mult ca înainte.

Artistul a dat cărțile pe față, într-un interviu pentru The Sun. Enrique a mărturisit că el și iubita lui fac sex în fiecare dimineață, la micul dejun: “E mai mult sex acum. În niciun caz nu s-a rărit. Ca orice cuplu, mai trecem și noi prin perioade mai grele. Nu e tot timpul relația perfectă. Dar e perfect așa cum e! Mi se pare incredibilă ca femeie, să văd cum s-a transformat într-o mamă fantastică”.

Enrique Iglesias a vorbit și despre căsătorie: “După atâta timp ne simțim ca și cum am fi căsătoriți. Dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc, poate, în viitor”.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează un cuplu din 2001, atunci când s-au cunoscut la filmările videoclipului “Escape”. De atunci au fost de nedespărțit, însă chiar și așa, Enrique nu i-a prezentat-o niciodată până acum pe Anna Kournikova tatălui său, Julio Iglesias.