Atunci când ești celebru, ai de-a face și cu o mulțime de hateri. Sunt peste tot, mai ales în mediul online și nu se sfiesc să arunce cu noroi, sub protecția anonimatului. Vedetele știu cel mai bine acest lucru și, în timp ce unele ignoră mesajele negative sau pur și simplu nu le citesc, altele simt nevoia chiar să le răspundă sau să le bată obrazul celor care dau cu hate gratuit pe internet. 

Hate-ul din online nu l-a ocolit nici pe Smiley, mai ales de când s-a născut fetița lui și a Ginei Pistol. Artistul și iubita lui primesc o mulțime de mesaje negative, după ce au luat decizia să nu îi arate chipul micuței Josephine pe internet. Totul a început în urmă cu câteva luni, iar unii au mers atât de departe, încât au ajuns la amenințări. Dacă Gina Pistol a făcut publice câteva astfel de mesaje în trecut, pentru a trage un semnal de alarmă, Smiley le-a ignorat cu grație. Până, acum, când a decis să transmită public un mesaj pentru toți cei care comentează aiurea pe internet. 

”Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele sociale, să se certe, să își bată joc” - așa și-a început Smiley mesajul de pe Insta Stories. Vezi mai jos postarea integrală a artistului: