Hailey și Justin Bieber nu pot să facă un pas fără ca paparazzii să fie pe urmele lor. Deși sunt obișnuiți cu statutul de vedete și cu tot ce vine la pachet, uneori au de-a face cu fotografi care, în căutarea unei imagini senzaționale, depășesc limitele bunului simț. 

Așa s-a întâmplat de curând, iar Hailey a povestit că a avut de-a face cu un grup de fotografi de-a dreptul agresivi. Modelul și soțul ei au ieșit la o cină romantică în oraș, iar la un moment dat, un paparazzo părea că i-a făcut o poză de jos lui Hailey Bieber, care purta o fustă foarte scurtă. Imediat, Justin Bieber a luat foc și l-a întrebat pe fotograf dacă a pozat cumva sub fusta lui Hailey. El a răspuns ferm: ”Oh nu, nu aș face niciodată așa ceva! De ce crezi asta? Nimeni nu ar face așa ceva”. Dar Hailey e ”pățită” și a mai trecut prin asta de două ori, așa că reacția soțului ei a fost una firească. 

Hailey a povestit că i s-a întâmplat de două ori ca paparazzii să o surprindă pe picior greșit, fie cu o fustă foarte scurtă, fie atunci când se urca în mașină, iar pozele în care i se vedea lenjeria intimă să ajungă în presă și pe internet. 

Hailey a povestit pe larg momentul, aici: