Atunci când ești persoană publică, ai de-a face cu tot felul de oameni, mai ales în mediul virtual. Nu există vedetă care să nu aibă de-a face zilnic cu hateri, iar Gina Pistol se confruntă cu acest fenomen mai mult ca niciodată, de când a devenit mămică. 

Gina Pistol a postat un selfie pe Instagram, iar cei care o urmăresc au copleșit-o cu like-uri și comentarii. Printre ele s-au remarcat și câteva comentarii pline de hate, care au pornit de la descrierea fotografiei, în care Gina spunea că nu mai are timp de nimic de când a devenit mămică: ”Poză facuta când aveam timp să fac 2376 de poze și sa aleg una. Acum spun săru’mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?” Mulți i-au sărit în cap reproșându-i că se plânge prea mult. 

#AgeGap. Știai că Smiley este mai mic decât Gina Pistol? Ce diferență de vârstă este între cei doi

Proaspăta mămică a ținut să pună la punct câteva aspecte și a vorbit pe stories despre comentariile pe care le-a primit: ”Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar este omul ăla care este și prost, și rău”, a spus Gina Pistol. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)