Delia este conectată permanent cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, își administrează singură conturile și, din când în când, își face timp să le răspundă celor care îi comentează sau care îi trimit mesaje în privat. La fel a făcut și acum și i-a dat replica pe TikTok cuiva care a comentat despre vârsta ei. 

Delia a explicat în repetate rânduri că nu îi înțelege pe cei care fac comentarii legate de vârsta ei. Artista a împlinit anul acesta 39 de ani, dar are în continuare suflet de copil și se bucură de viață așa cum știe ea mai bine. Nu toți urmăritorii ei sunt de acord cu asta, iar unii o critică și consideră că nu face lucruri potrivite vârstei ei, orice ar însemna asta. Artista a primit un comentariu la care a decis să răspundă, pe TikTok. ”Ce vrei, Delia, asta e viața... ai 50 de ani de acum, vrei să mai fii femeie serioasă. Las-o așa... oricum ai 5 ani”. Nici ea nu a înțeles prea bine ce a vrut să îi transmită ”autorul”, dar a încercat, totuși, să îl lămurească.

In the making. Delia a filmat videoclip nou. Cum se numește piesa pe care o promovează?

”Care e logica acestei propoziții? Dar ce-a vrut să zică autorul, adică ce te necăjește, ce ar trebui să înțelegem din asta? Care ți-e problema, omule? Ce te doare? Ce te necăjește pe tine? Că n-am murit, că nu sunt în baston, că nu am basma, adică ce-ar trebui, la cei 50 de ani ai mei?”, a spus Delia, mai în glumă, mai în serios, pe TikTok. Artista a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că îi place să copilărească și a lansat chiar și o piesă despre asta, în trecut: ”Cine m-a făcut om mare?”. Delia dă în mintea copiilor de fiecare dată când are ocazia și îi place la nebunie să petreacă timp cu nepoții ei, fetița și băiețelul surorii sale, Oana. Delia e cea mai cool mătușică și e partenerul perfect de joacă al celor mici. 

 

@delia

Reply to @l..otts..ll

♬ original sound - Delia