Anul acesta, lumea cinematografică a rămas fără câteva nume importante care au ales să ia o pauză, ba chiar să se retraga definitiv din lumina reflectoarelor. Cel mai recent exemplu este Brad Pitt care și-a pus fanii pe gânduri cu cel mai recent mesaj.

Brad Pitt este pe coperta celui mai recent număr al publicației GQ Magazine. Actorul a oferit și un interviu de colecție în care a vorbit despre depresia de după divorțul de Angelina, despre dependența de țigări, dar și despre viitorul lui cinematografic. Brad a recunoscut că are un motiv bine întemeiat din cauza căruia nu mai apare atât de mult în producțiile cinematografice. Fostul partener al Angelinei Jolie vrea să se implice în alte proiecte și consideră ca a demonstrat tot ce avea de demonstrat în actorie.

„Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc", a mărturisit Pitt, pentru sursa menționată. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

După o lungă perioadă în care s-a mulțumit cu statutul de burlac, Brad se pare că și-a găsit sufletul pereche. Actorul și-a ales o iubită cu 23 de ani mai tânără care, pe deasupra, este și vecina lui de cartier.

Cea care i-a fura inima este nimeni alta decât Likke Li, artista care, în urmă cu 11 ani lansa piesa „I follow rivers”. Cei doi nu sunt împreună de ieri, de azi, ci, potrivit unor zvonuri, tânără i-ar fi furat inima încă de la jumătatea anului trecut. Brad și Likke nu și-au dorit să fie văzuți împreună, mai ales că actorul este implicat în plin proces cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)