Au mai rămas câteva zile până când Gina Pistol și Smiley își vor ține în brațe fetița și amândoi sunt nerăbdători și emoționați peste măsură pentru marea întâlnire. Gina este deja pregătită pentru momentul în care va deveni mămică și profită de timpul liber pe care îl mai are la dispoziție, pentru a-și ține la curent fanii de pe Instagram cu felul în care evoluează lucrurile.

Gina Pistol și-a pregătit deja bagajul pentru maternitate, camera fetiței este gata, iar viitoarea mămică este foarte emoționată pentru marea întâlnire cu fetița ei. Chiar dacă ar trebui să profite de zilele care au mai rămas până la naștere pentru a se odihni, Gina le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram că nu poate să facă acest lucru. Frumoasa prezentatoare a povestit că toată lumea o îndeamnă să doarmă, dar nu poate să se odihnească mai mult de o oră, o oră și jumătate, din cauza anumitor nevoi fiziologice, iar femeile care au fost însărcinate știu la ce se referă. 

Iubita lui Smiley a intrat în perioada de ”nesting”, adică acea etapă de dinainte de venirea pe lume a bebelușului, în care mama pregătește camera, face cumpărături și se asigură că sunt puse la punct toate detaliile pentru când puiul de om va veni pe lume. Gina a postat pe stories câteva imagini din camera pe care ea și Smiley au pregătit-o pentru fetița lor.