Eminem a lansat recent albumul ”Music to be murder by”, iar câteva versuri dintr-o piesă i-a revoltat pe fanii Arianei Grande, dar și pe artistă.

”Music To Be Murdered By” este cel de-al 11-lea album al artistul. Titlul și coperta acestui album sunt inspirate de un album al lui Alfred Hitchcock cu același nume, lansat în anul 1958. Albumul conține 20 de piese și colaborări cu artiști precum Juice WRLD Ed Sheeran, Black Thought, Q-Tip, Royce Da 5’9″, Anderson .Paak, Young M.A.

În piesa ”Unaccommodating” Eminem cântă ”I'm contemplating yelling 'bombs away' on the game/ Like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting”, ceea ce i-a revoltat pe fanii Arianei Grande, pe artistă, dar și pe primarul Andy Burnham.

La câteva ore după tragedia de la Manchester, Ariana Grande a publicat un mesaj pe internet. ”Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte.”

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Eminem a spus că: ”Unele versuri incluse pe album au menirea de a şoca conştiința, ceea ce poate provoca o acțiune pozitivă. Albumul nu este pentru cei care se simt lesne ofensați sau descurajați. Versurile considerate ofensatoare au fost scoase din context, nu intenționam ca ele să fie luate ad literam. Se înscriu unei teme ample abordate pe album.”