Chrissy Teigen este mai transparentă ca niciodată. Soția lui John Legend tocmai ce le-a dezvăluit fanilor că nu trece prin cea mai bună perioadă și că este instabilă emoțional, iar acum scoate la iveală un nou detaliu personal: cicatricile de după operația de eliminare a silicoanelor.

Chrissy Teigen își dorește să aibă o relație specială cu fanii ei și știe cum să îi cucerească: prin sinceritate. Soția lui John Legend a renunțat la haine și la inhibiții și a decis să le arate fanilor ei cicatricile cu care a rămas după operație suferită la nivelul sânilor. În mai 2020, aceasta posta pe Instagram un mesaj pentru toți urmăritorii ei. ”Renunț la silicoane. Au fost ok câtiva ani, dar acum simt că este mai bine fără ele. Vreau să pot să îmi închid o rochie mărimea mea și vreau să stau pe burtă fără să simt disconfort”.

Acum, la mai bine de un de la intervenție, Chrissy s-a recuperat miraculos și le-a arătat și fanilor de pe Instagram cum au decurs lucrurile din punct de vedere medical. 

Fostul model a trecut prin momente grele de când a pierdut sarcina cu Jack și, oricât de mult ar încerca să rămână pozitivă cu fanii ei, există unele momente în care aceasta cedează. Chrissy are parte de tot sprijinul familiei, iar asta o ajută să își revină și să nu mai aibă probleme de încredere în sine. Soția lui John Legend își mai supără din când în când urmăritorii prin comentariile acide pe care le postează, dar toate au o explicație. Chrissy este în pragul despresiei și le-a comunicat asta fanilor, nu pentru a se scuza, ci pentru a trage un semnal de alarmă și să se ajute reciproc.