Elton John a făcut un pariu inedit cu Mark Ronson, producătorul piesei “Shallow”, care este inclusă pe coloana sonoră a filmului “A Star is Born”. Melodia este interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper și a devenit un hit.

Elton John și-a pariat casa că melodia “Shallow” va câștiga premiul Oscar, la gala din noaptea de 24 februarie. În cea mai recentă emisiune de la radio Beats 1 “Rocket Hour”, Elton John a vorbit despre colaborarea lui Ronson cu Lady Gaga pentru filmul “A Star Is Born” şi a spus cât este de sigur că vor câştiga un premiu. 

“Pariez pe casa mea că vei câştiga un Oscar”, i-a spus lui Mark Ronson prin intermediul FaceTime. “Îţi garantez că vei câştiga un Oscar”.  Ronson, care a conversat cu John în timp ce termina o colaborare cu Alicia Keys în studio, i-a mulţumit lui John pentru compliment şi pentru votul de încredere.

“Shallow” a câştigat deja premiul Globul de Aur şi la Critic’s Choice pentru “cel mai bun cântec” şi este nominalizat la aceeaşi categorie a premiilor Oscar.