Finalul sezonului 4 al serialului ”La Casa de Papel” i-a lăsat pe mulți cu anumite semne de întrebare, printre care și acela dacă serialul va mai avea o continuare. După ce s-a confirmat sezonul 5, teoriile fanilor au început să apară imediat.

După terminarea sezonului 4 ”La Casa de Papel”, fanii s-a împărțit în două tabere: cei care au așteaptat un nou sezon și cei care au fost convinși că povestea s-a încheiat. Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada de la revista SHOW a scris faptul că serialul La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon and there it is. Filmările au început în august anul trecut și au avut loc în Spania, Danemarca şi Portugalia, iar pe lângă actorii deja consacrați, vom avea parte și nume noi precum Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado, José Manuel Seda și Alberto Amarilla.

În ceea ce privește noul sezon, fanii cred că Helsinki ar putea fi următorul personaj care va muri: ”Cred că Palermo sau Helsinki vor muri în următorul sezon. Cred că unul dintre ei se va sacrifica pentru celălalt”, a fost un comentariu pe Reddit. O altă categorie de fani crede că fosta soție a lui Berlin, Tatiana este de fapt inspectoarea Alicia Sierra, iar alți împătimiți de-ai serialului cred că Tokyo va fi cea care se va sacrifica pentru binele echipei.

Momentan, cei din producție nu au oferit o dată oficială pentru lansarea serialului, dar presa spaniolă susține că ”La Casa de Papel” sezonul 5 va fi urcat pe Netlfix și gata de vizionat în luna august 2021.