Cleopatra Stratan și Edward Sanda au colaborat de multe ori, iar piesele lor au fost pe placul fanilor. Acum, se pare că cei doi formează un cuplu și în viața reală.

Edward și Cleopatra formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști de la noi. Ambii sunt foarte talentați, așa că în curând vor lansa o piesă împreună. Mai mult decât atât, Edward se pare că va aniversa cei 23 de ani ai lui alături de iubita sa deoarece noile reglementări îi permit să meargă în Republica Moldova.

“Abia aștept să ne vedem săptămâna aceasta și să împlinesc 23 de ani alături de Cleopatra. Avem mai multe proiecte împreună, pe lângă această piesă, și vă vom povesti despre ele pe măsură ce le vom realiza”, a declarat Edward.

Relația celor doi a fost dată de gol chiar de AMNA, care este bună prietenă cu Edward. Aceasta le-a comunicat fanilor de pe Instagram prin mai multe Insta story-uri ce planuri au cei doi îndrăgostiți: ”Trebuie să anunțăm cel mai fresh cuplu al momentului, Edi. O facem? Doamnelor și domnilor, în exclusivitate la mine pe story, Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un nou cuplu, iar Amna le va fi nașă”, spunea artista.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I-am lăsat amprente de iubireeeee💋❤️🔥😍🥰 @edwardsandaofficial

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on