Cleopatra Stratan i-a furat inima lui Edward Sanda și pe bună dreptate. Fetița care îl aștepta pe Ghiță s-a transformat într-o adolescentă care acum întoarce toate privirile. Imaginile de pe Instagram vorbesc de la sine!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. De la o simplă colaborare până la una dintre cele mai puternice legături a fost doar un pas pentru cei doi. Edward nu a stat prea mult pe gânduri și, după ce s-a convins că aleasa inimii lui este Cleopatra, a scos inelul și a pus marea întrebare. Cleo și Edward s-au logodit chiar de ziua artistei, iar asta a transformat ziua majoratului în dublu motiv de sărbătoare.

Cei doi se înțeleg de minune, rezonează foarte bine și se maturizează împreună, în cel mai bun mod posibil. Artiștii lansează piese împreună, iar sentimentele pe care le au unul pentru celălalt fac ca aceastea să ajungă imediat la inimile fanilor datorită stărilor pe care le transmit.

Chiar dacă acum are 18 ani, Cleopatra a rămas în amintirea multora ca fiind fetița care avea un geamantan și care îl aștepta pe Ghiță. Acum, artista este o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului, iar imaginile pe care le postează pe Instagram îi aduc 10 de mii de aprecieri. Recent, Cleopatra a postat o serie de imagini în care și-a justificat alegerea stilului vestimentar. Cu siguranță a fost cea potrivită!

”De când m-am relansat, am tot încercat să-mi descopăr stilul vestimentar cu ajutorul stiliștilor și imaginilor din videoclipuri. Am încercat de toate, credeți-mă, de la clasic până la punk.Totuși am realizat că stilul care mă reprezintă este cel clasic, așa cum m-ați văzut în majoritatea aparițiilor!”, a spus Cleopatra.