Dacă v-am pune să numiți un artist care lansează cele mai frumoase piese de dragoste, probabil că Ed Sheeran ar fi primul nume care v-ar veni în minte. În timp ce noi nu ne mai săturăm de hituri precum "Shape Of You" sau "Perfect", cântărețul britanic spune că s-a săturat deja de ele și este tentat de o schimbare.

Ed Sheeran a povestit pentru BBC că vrea să se îndepărteze un pic de stilul cu care toată lumea îl asociază, balade romantice și chitară acustică. Pentru următorul album, artistul și-ar dori să se întoarcă la muzica experimentală pe care o făcea înainte să dea lovitura cu ultimele sale hit-uri: "Mi-ar plăcea tare mult să încerc ceva de genul ăsta din nou. Cred că este cel mai interesant proiect la care am lucrat vreodată".

TOP 10 piese care au înnebunit planeta vara aceasta. Care e preferata ta?

Cântărețul britanic a mai declarat că Drake îl inspiră, pentru că nu lansează doar piese de radio: "Simt că, la un moment dat, eu și Drake trebuie să colaborăm. Am fost în turneu mai tot timpul, iar el la fel, și totuși lansează muzică nouă în continuare. Cred că la un moment dat aceste două lumi trebuie să se întâlnească, nu știu cum se va întâmpla sau cum va suna proiectul, dar simt că este inevitabil.".