Anul 2021 se apropie de final, iar premiile și trofeele pentru cei care au fost ”creme de la creme” în diverse domenii în ultimul an încep să curgă. Unul dintre aceste evenimente a fost organizat de către cei de la revista GQ și i-a recompensat pe cei mai tari bărbați din showbiz și nu numai. 

Gala GQ Men Of The Year a avut loc seara trecută, la Tate Modern, în Londra. La capitolul muzică, Ed Sheeran a fost desemnat artistul anului, iar alegerea nu a fost deloc una surprinzătoare. Artistul a încasat vânzări-record, de-a lungul timpului, din muzică, și încasări uriașe din turneele pe care le-a organizat. Chiar dacă nu a lansat niciun album nou în ultimii ani și se pregătește să lanseze unul toamna aceasta, titlul a venit ca o încununare a succesului lui Sheeran, atât în calitate de cântăreț, cât și de compozitor. 

Save the date! Când apare albumul nou al lui Ed Sheeran? Artistul a anunțat data lansării

Ed Sheeran a lansat recent piesa ”Bad Habits”, prima de pe albumul la care a lucrat înainte de pandemie și în perioada de lockdown. Albumul se va intitula ”=” (Equals) și va apărea pe piață la finalul lunii octombrie. Sheeran s-a împărțit între muzică și pasiunea pentru fotbal și a devenit sponsor oficial al echipei lui de suflet, Ipswich Town, care joacă în liga a treia engleză și se luptă să promoveze. Sheeran a povestit recent că s-a gândit să renunțe la muzică, atunci când s-a născut fiica lui, pentru a-și dedica mai mult timp familiei. A reevaluat și a decis că nu vrea ca fiica lui să crească având un tată șomer, așa că nu a renunțat la ceea ce îi place să facă cel mai mult.