După ce a şocat pe toată lumea cu anunțul că ar vrea să se retragă definitiv din muzică pentru a se ocupa de educația viitorilor săi copii, Ed Sheeran a făcut o dezvăluire demnă de cărțile polițiste.

Artistul şi-a construit un tunel secret sub casă. Unde duce? Vă spunem imediat! Artistul a făcut dezvăluirea într-un interviu.

Toată lumea ştie de pasiunea pentru bere a lui Ed Sheeran, care se pare că nu s-a mai mulțumit cu un simplu bar, ci şi-a construit un adevărat Pub sub locuință. Acolo duce tunelul secret, însă artistul s-a asigurat că acesta are şi intrare separată şi poate fi încuiat, pentru ca atunci când  va avea copii şi eventual va organiza o petrecere nimeni să nu poată trece dinspre Pub spre casă sau invers, iar familia să nu îi fie deranjată.

Ed Sheeran a decis să se bucure de perioada de izolare și să vadă partea pozitivă a acestor momente în care stă departe de lucrurile pe care obișnuia să le facă. Artistul se pare că și-a găsit o nouă pasiune și anume agricultura. Potrivit celor de la DailyMail, Ed Sheeran a transformat pasiunea sa pentru gradinărit într-un job full time. Artistul a început să cultive fructe și legume și să crească pui de găină. Ed nu vrea să se oprească aici, din contră, vrea să se extindă și să cumpere mai multe oi și capre.