Ed Sheeran a început să fie din ce în ce mai activ pe TikTok, iar asta nu poate decât să-i bucure pe fanii lui. Acolo, aristul demonstrează că, în afară de partea romantică care îl definește, mai are un atuu. Și anume, umorul.

Ed Sheeran este unul dintre cei mai mari artiști și merită din plin aprecierea de care se bucură. Artistul a început de jos, la propriu, iar acum are lumea la picioare. Recent, după o pauză impusă de pandemie, acesta s-a întors pe scenă, acolo unde se simte cel mai bine. În pauzele dintre concerte, „ginger boy” își face timp să filmeze și pentru TikTok.

Ed Sheeran, prin definiție, are rețeta videoclipurilor virale. Nu este postare care să nu adune milioane de aprecieri și vizualizări. Sheeran pare că este din ce în ce mai atras de această platformă, iar dovadă stau videoclipurile pe care le postează. Recent, acesta s-a filmat în timp ce dezvăluia frazele pe care le aude cel mai des din partea fanilor care se întâlnesc cu el.

„Credeam că ești mai înalt”, „Chiar semeni cu Ed Sheeran”, „Ron Weasley?”, sunt doar o parte din reacțiile fanilor. Se pare că Ed Sheeran aude mult mai multe, așa că a promis că va face și partea a doua.

 

@edsheeran

I couldn’t fit them all in one video, part 2?

♬ original sound – KyleAndJackieo

 

Ed Sheeran este cel mai urmărit artist de pe Spotify

În timp ce unele staruri își numără urmăritorii pe Instagram, „ginger boy” scrie istorie pe Spotify. Artistul a avut mereu mulți fani, doar că acum i s-a și confirmat asta. Englezul conduce topul celor mai urmărite voci de pe Spotify. Ed nu doar că este pe primul loc, dar se poate lăudă și cu o cifră rotundă. Sheeran are 100 de milioane de fani care sunt cu ochii pe activitatea lui muzicală.

Lui Ed Sheeran îi suflă în ceafă nimeni alta decât Ariana Grande. Chiar dacă artista nu a mai lansat nimic de ceva timp, fanii sunt alături de ea în continuare. Ari are 81.64 milioane de urmăritori pe Spotify, iar din spate, vine puternic Billie Eilish cu 66.18 milioane de urmăritori.

 

#StoryTime. Care sunt replicile pe care Ed Sheeran le primește cel mai des din partea fanilor care se întâlnesc cu el
Hepta