Antonia este una dintre artistele care le face mai mereu pe plac fanilor. Fiind originară din State, Anto a primit de multe ori întrebarea cum a fost școala acolo, așa că artista nu și-a mai ținut fanii în suspans și le-a răspuns pe Instagram.

Antonia este foarte mândră de originile ei și pe bună dreptate. Artista a crescut în State și poate spune că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața ei. Antoniei îi este dor de perioada în care era la liceu în State, așa că a decis să împărtășească cu fanii o parte din amintirile ei. Mai mult, Anto a postat și câteva Insta stories în care colegii ei povestesc cum a fost artista în liceu.

”Am primit în ultima perioada mesaje în legătură cu școala și cum eram eu ca student la școală, cum era școla în State. Am mai postat în trecut un fel de colaj cu foștii mei prieteni și colegi.”, a spus Anto pe stories.

”Nu am fost în același liceu cu Antonia, dar obișnuiam mereu să petrecem timp împreună. De fiecare dată când o sunam, spunea că are teme de făcut și o așteptam mereu. Antonia este una dintre cele mai cool persoane pe care le cunosc”, a spus una dintre prietenele artistei din State.

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii și urmăritorii de pe Instagram că în perioada următoare pregătește ceva super cool. Artista pleacă în Las Vegas pentru a începe filmările propriului documentar. Anunțul a fost făcut chiar de către Antonia pe Insta stories.