La final de an, veștile bune vin din partea celor de la Netflix. Imediat după ce a urcat pe platformă ultimele episoade din „La Casa de Papel”, Netflix a scos un alt as din mânecă. Pe contul oficial de Instagram a fost anunțată revinirea unuia dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți.

Cifrele înregistrate de „Outer Banks” i-au convins pe cei de la Netflix că povestea merită o continuare. Primul sezon al serialului a avut premiera în anul pandemiei, în aprilie 2020, iar la un an distanță, Netflix a lansat și sezonul doi. Timp de patru săptămâni de la lansare, „Outer Banks” s-a menținut pe prima poziție în „Top 10 cele mai bune seriale în limba engleză”.

Cei care au urmărit sezonul doi cu sufletul la gură sigur și-au dat seama că puștii sunt departe de a fi terminat căutarea comorilor. Pe lângă vestea bună a celui de-al treilea sezon din „Outer Banks”, fanii au primit și o veste proastă acum câteva luni. 

Madelyn Cline și Chase Stokes, actorii care formează un cuplu și în serialul ”Outer Banks” au decis să pună punct relației lor. Cei doi s-au combinat pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere. Madelyn și Chase erau împreună de doi ani și lucrurile între ei păreau că merg mai bine ca niciodată. Cei doi actori nu au declarat cu subiect și predicat despărțirea, dar fanii cred că ruptura dintre ei s-a întâmplat mai demult, încă de când nu s-au mai afișat împreună.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)