Le mai țineți minte pe fetele de la Spice Girls? Făceau furori în anii '90 și erau una dintre cele mai iubite trupe de fete. Ei, bine, la 20 de ani de la înființare, fetele se reunesc pentru fanii nostalgici.

De dragul vremurilor bune, Mel B, Emma Bunton și Geri Horner (fostă Halliwell) - care puneau la cale revenirea încă de anul trecut și au lansat și o piesă sub nume nou, GEM - se pare că au reușit să le convingă și pe celelalte două componente să revină pe scenă.

ASCULTĂ: 12 melodii pe care Justin Bieber și Selena Gomez le-au compus unul pentru celălalt

Potrivit metro.co.uk, Spice Girls se reunesc anul viitor în formulă completă și vor înregistra un album nou. Surpriza vine din partea Victoriei Beckham, care se pare că a cedat și se va alătura colegelor ei pentru noul proiect.

Raluka a împlinit 28 de ani. Mai știi cum arăta şi ce cânta atunci când s-a lansat?

„Cele cinci discută în secret încă din vara acestui an și în cele din urmă au reușit să ajungă la un acord privind o reunire în 2018”, a povestit o sursă apropiată trupei pentru The Sun. „Faptul că au reușit să o convingă pe Victoria a fost o adevărată lovitură, ea fiind întotdeauna cea care s-a opus".

Formația Spice Girls a debutat în 1994, cu hitul "Wannabe", și s-a destrămat în februarie 2001. În 2007 s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp pentru turneul "Return of the Spice Girls", și au mai apărut împreună la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.