Kim Kardashian a trecut demult peste etapa în care avea sentimente pentru Kanye West. Miliardara este în plin proces de divorț de cel care i-a fost odată soț, dar asta nu înseamnă că nu se distrează. Halloween-ul acesta, Kim a decis să îi sperie pe toți și nu cu ajutorul costumului, ci cu noul ei presupus iubit care, btw, acum este confirmat.

Kim Kardashian i-a lăsat pe toți cu gura căscată Halloweenul acesta. Miliardara a mers la celebra petrecere de la Scary Farm și nu a fost singură. Spre uimirea tuturor, Kim a mers cu Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande.

Toate zvonurile despre presupusa lor relație au început să apară atunci când Kim și Pete s-au ținut de mână. Momentul a devenit viral și toată lumea a început să vorbească despre asta. O sursă din anturajul celor doi a decis să rupă tăcerea și a făcut primele declarații pentru People. ”Se învârt în aceleași cercuri, deci e normal ca din când în când să se intersecteze. Sunt doar prieteni.”

Acum, la aproape o luna de la acel moment, Kim și Pete confirmă relația lor. Kim a fost invitata specială a lui Pete la ziua lui și, unde mai pui că la marele eveniment a fost prezentă și Kris Jenner, mama lui Kim. Pete, Kris și Kim au purtat pijamale matchy create chiar de Kim pentru brandul ei, SKIMS.