Veștile bune la început de an vin de la Netflix. Platforma a anunțat că deja se lucreză la revenirea serialului nu cu unul, ci cu două sezoane. La cum s-a încheiat acțiunea, toată lumea se aștepta la o continuare, dar nu și la un al patrulea sezon.

Emily in Paris a fost unul dintre cele mai așteptat seriale, mai ales de către cei care au urmărit cu sufletul la gură ”Gossip girl” și alte seriale girlish. Netflix pariază din nou pe succesul acestei producții, mai ales că primul sezon i-a adus lui ”Emily in Paris” două nominalizări la Golden Globes. Tocmai de aceea, serialul va reveni, în curând, cu sezonul trei și patru.

În timp ce unii se bucură, la polul opus se află Oleksandr Tkachenko, ministrul Culturii de la Kiev care consideră că producătorul serialului a adus o insultă întregii națiuni prin prezentarea ucrainienilor sub o astfel de formă. Petra, ucraineanca care fură dintr-un magazin în timp ce o însoțește pe Emily la cumpărături, mai este prezentată și ca fiind o femeie cu un simț slab în materie de modă și care trăiește cu teama de a nu fi deportată. „În Emily în Paris avem o imagine caricaturală a unei femei ucrainene care este inacceptabilă. Este și insultătoare! Așa sunt văzuți ucrainenii în străinătate?” a scris Tkachenko pe Telegram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)