Cu aproape trei ani în urmă, Khloe Kardashian o aducea pe lume pe micuța True în plin scandal de infidelitate al partenerului ei, Tristan Thompson. Acum, cei doi se pare că se înțeleg mai bine și că vor să devină din nou părinți.

Atunci când a devenit mămica lui True, Khloe Kardashian a postat pe Instagram: "Fetița noastră, True Thompson, ne-a furat complet inima şi suntem copleşiți de IUBIRE. O binecuvântare atât de mare să primim acest înger în familie!" Mami şi tati te iubesc, True!"

Acum, după o perioadă cu suișuri și coborâșuri, Khloe Kardashian este mai dispusă ca niciodată să îi acorde o a doua șansă lui Tristan, fostul ei partener. Cei doi nu doar că au de gând să locuiască sub același acoperiș, ci plănuiesc să îi ofere lui True un frățior sau o surioară. În vară, atunci când se afla pe platourile de filmare de la ”Keeping Up with The Kardashians”, Khloe a afirmat de multe ori că îl va ierta pe Tristan, dar va trebui să vorbească serios cu el despre planurile de viitor și despre încredere.

Khloe Kardashian a decis că este momentul să dea cărțile pe față și a postat un mesaj pe Instagram care nu a mai lăsat loc de interpretări și care a confirmat că ea și Tristan formează din nou un cuplu: ”Cei care sunt predestinați să rămână împreună sunt cei care trec peste orice obstacol care i-ar putea despărți. Îți mulțumesc că ești cel mai bun prieten al meu și că ești tatăl lui True. Sper că ști cât de mult de iubesc acum și te voi iubi mereu! Abia de acum viața începe să fie mai bună!”