Începând cu anul trecut, din ce în ce mai multe persoane au fost diagnosticate cu Covid-19. Nici artiștii nu au scăpat de acest virus și, în timp ce unii își anunță fanii în momentul în care depistează că sunt pozitivi, alții preferă să povestească experiența după ce s-au vindecat.

Theo Rose nu trece prin cea mai bună perioadă a ei. Artista a decis să fie transparentă cu fanii care o așteptau să concerteze la diferite evenimente, asa că le-a spus că are Covid. Theo a fost diagnosticată fix când nu se aștepta, mai ales că în ultima perioadă a fost prezentă fără probleme la evenimente private.

”Oameni buni, zilele trecute nu m-am simțit prea bine. Am simțit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseară am făcut un test rapid, care a ieșit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineții am plecat să mă testez la o secție de testare pcr non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv. Vă aduc asta la cunoștință, pentru că ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atât de plină din acest sezon și ar fi fost extraordinar atât pentru mine cât și pentru trupa mea să le putem onora. Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată. Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cant și mă bucur totodată că am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni. Aveți grija de voi și de ai voștri!”